Soorten zonwering: binnenzonwering en buitenzonwering

Soorten zonwering plaatsen - binnenzonwering en buitenzonwering

Soorten zonwering plaatsen - binnenzonwering en buitenzonwering

Soorten zonwering

Op zoek naar raamdecoratie, binnenzonnewering of buitenzonnewering? Hieronder een overzicht wat er mogelijk is voor zonwering en raamdecoratie:

Verticale jaloezieën zijn een moderne vorm van raamdecoratie die én als gordijn én als zonwering kunnen gebruikt worden.
De lamellen zijn verkrijgbaar in textiel, pvc en aluminium en dit in verschillende breedtes nl. 89mm Et 127mm.
Een nieuw item zijn de Vertical Strings, een ongezien fijne manier van lichtfiltering met een uiterst decoratieve toets.
De rails voor verticale jaloezieën zijn beschikbaar in verschillende standaardkleuren die nauw aansluiten bij de tendensen in raamkleuren.
Bovendien kunnen verticale jaloezieën in vete vormen afgewerkt worden: recht of in trapeziumvorm, horizontaal of verticaal gebogen en zelfs in koepels.

Horizontale jaloezieën zijn de laatste jaren opnieuw een veel gebruikte vorm van raamdecoratie die in elk interieur kan toegepast worden.
Via een eenvoudige bediening regelt u de richting en hoeveelheid van het binnenkomend licht.
U kunt kiezen uit verschillende lamelbreedtes:
- 16 mm, 25 mm, 35 mm en 50 mm voor alu lamellen. - 25 mm, 50 mm en 65 mm voor houten lamellen.

Rolgordijnen zijn eenvoudige, maar praktische decoratie en die laat u toe een andere vorm van raambekleding te gebruiken.
Rolgordijnen zijn verkrijgbaar in vele nieuwe modetinten en motieven. De variatie is dan ook verbluffend: transparant, lichtdoorlatend of verduisterend, en dit telkens in uni of met dessin.
De stoffen zijn verkrijgbaar in katoen/polyester of 100% polyester.

Optrekgordijnen zijn verkrijgbaar in een oneindig aantal stoffen: van een gewone voile tot een met verduisteringsvoering afgewerkt gordijn.
Het vouwgordijn kan in ieder interieur toegepast worden: living, keuken, slaapkamer, veranda, enz.
Bovendien bestaan er verschillende manuele systemen, die gebruikt worden naargelang de behoefte. Bij de elektrische vouwgordijnen gebeurt de bediening met schakelaar of met afstandsbediening.

Een verduisteringsscherm wordt steeds binnen geplaatst en garandeert 100% verduistering.
De kast bestaat uit dezelfde profielen als van een screen, maar in de geleiders zijn er borstels verwerkt die samen met het verduisterend doek een optimale verduistering geven.
Hier is er ook een ruime keuze aan kleuren van de profielen. Voor de doeken zijn er een tiental tinten.
Het verduisteringsscherm kan eveneens manueel of met een motor bediend worden.