Slaapkamertrends: romantische slaapkamer volgens Feng Shui

Slaapkamertrends: romantische slaapkamer volgens Feng Shui

Slaapkamertrends: romantische slaapkamer volgens Feng Shui

Slaapkamertrends

Alles draait rond positieve en negatieve energie in en rond de slaapkamer. Feng Shui probeert alle negatieve energie weg te halen. Hieronder enkele tips van de slaapkamertrends in combinatie met deze oude geneeskunst

Een van de bouwtrends of woontrends van het komende jaar is de rust laten terugkomen in de woning en interieur. Trek je de lijn iets verder door, dan kom je in de slaapkamer waar Feng Shui ervoor zorgt dat er een positieve energie doorheen uw slaapkamer gaat.
Feng Shui is een oudere geneeskunst die afkomstig is van China. De chinezen beweren dat wanneer Feng Shui in de slaapkamer wordt toegepast, dit een gunstig effect heeft op uw seksleven.

Slaapkamertrends volgens Feng Shui:

  • Een opgeruimde slaapkamer is gezelliger en die straalt positieve energie uit. Gooi je vuile sokken of andere rommel dus niet zomaar op de vloer, hou de slaapkamer proper.
  • Goed dromen is volgens de Feng Shui belangrijk. Aan het plafond een attribuut hangen waar je goede herinneringen aan hebt is dus een absolute must. Goede stralingen zou je een goede slaap bezorgen, en bijdragen tot beter dromen.
  • Spiegels zijn een vorm van persoonlijke ijdelheid. Deze horen niet thuis in een romantische slaapkamer. Probeer er zeker voor te zorgen dat je jezelf niet kan zien vanuit bed.
  • De slaapkamer is een plaats om te rusten, slapen (en soms nog andere zaken). Hier is dus geen plaats voor werk of school. PC, boeken en andere werk-attributen horen hier dus niet thuis. HOP, alles buiten!
  • Romantische kaarsen kunnen wonderen doen, eventueel aangevuld met enkele chillout mood songs.
  • Chinezen zweren bij satijnen of zijde voor bedlinnen. Dit geeft een gevoel van luxe en positieve energie.
  • Probeer de invloed van familie en vrienden zo klein mogelijk te houden. Foto’s van kennissen, familie en vrienden horen niet thuis in de slaapkamer. Dit remt onbewust het doen en laten in bed. Men heeft onbewust het gevoel dat er bespied wordt.
  • Een andere slaapkamertrend is de plaatsing van bed. Volgens de Feng Shui moet je ten allen tijde de deur kunnen zien, echter mogen de voeten niet direct wijzen richting de deur. Dit geeft negatieve energie door.
  • Verder is een goede verluchting in een slaapkamer essentieel voor een sexy slaapkamer.
  • Gebruik romantische, rustige kleuren. Bedoeling is om alles zo vrouwelijk mogelijk te maken, en dat kan nog altijd het best door combinaties van rood, roze, paars, bordeaux. Eén van de slaapkamertrends is het combineren van die kleuren met een rustig warme kleur.

Gebruik deze slaapkamertrends van de Feng Shui om een romantische slaapkamer te creeëren.
Voor het vervolg van wat er uit die romantische slaapkamer voort vloeit staat lekkerklussen niet in :-)